Menu

Samarbejdspartnere

I forbindelse med kurser, undervisning samt mere komplekse familieopgaver har jeg et samarbejde med følgende fagpersoner, der alle har stor erfaring og ekspertise inden for deres felt.

Kristine K. Nielsen

MPF Psykoterapeut
Par/Familieterapeut
PREP/KIFF-certificeret

www.vejen-videre.dk

Kristine K. Nielsen

Kristine har en bred terapeutisk baggrund. Uddannet som psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut, København. Endvidere har Kristine en familie-terapeutisk / rådgivnings-uddannelse fra det tidligere Kemplerinstitut. Begge ovenstående institutter er godkendte af Undervisningsministeret.

I sin egenskab af certificeret PREP- og KIFF-leder fra Center for familieudvikling samarbejder vi omkring kurser inden for disse områder.

Liselotte Kaae Veistrup

Psykoterapeut/ Kognitiv adfærdsterapi
Ergoterapeut

Liselotte Kaae Veistrup

Liselotte har mange års erfaring med individuel- og gruppebehandling af angstlidelser, depression og livskriser. Til daglig er Liselotte ansat i Region Hovedstadens ambulante dagbehandling i Hillerød. Vi samarbejder omkring familieopgaver, hvor de voksne i familien har brug for terapeutisk hjælp.

Ane Willers Lemche

Autoriseret psykolog
PREP/KIFF-certificeret

Ane Willers Lemche

Ane er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Hun har flere års erfaring med børn, unge og familier samt samliv og parforhold.

I sin egenskab af certificeret PREP- og KIFF-leder fra Center for familieudvikling samarbejder vi omkring kurser inden for disse områder.

Marie Munch

Sorg- og krise konsulent
Samtaleterapi til børn og unge/familierådgivning
Sundhedsplejerske

marie-munch@hotmail.com

Marie Munch

Marie har stor erfaring og ekspertise i samtaler med børn og unge. Uddannet sundhedsplejerske samt sorg- og krise konsulent, som er hendes speciale. Endvidere er Marie uddannet Narrativ Samtaleterapeut fra Dispuk.

Marie underviser, holder foredrag og kurser om bl.a. sorgarbejde og familieliv. I sin egenskab af certificeret PREP-leder fra Center for Familieudvikling samarbejder vi omkring kurser og familieopgaver.

Center for Familieudvikling

www.familieudvikling.dk

Center for Familieudvikling

Center for Familieudvikling er en non-profitorganisation, som ønsker at give familier en faglig og forskningsbaseret håndsrækning til trivsel og udvikling af sunde relationer.

Centeret blev stiftet i marts 2004 af en tværfaglig gruppe af fagfolk.

KIFF- og PREP-kurser kvalitetssikres af Center for Familieudvikling.